Başkan Utku Gümrükçü'den moloz ekibi'ne teşekkür belgesi

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “temiz çevre, sağlıklı yaşam” ilkesiyle çalışmalarını üstün gayretle sergileyen belediye moloz ekibiyle bir araya geldi, teşekkür belgesi verdi.

21 Ağustos 2019 - 10:52 - Güncelleme: 21 Ağustos 2019 - 10:56

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, gelen talep fazlalığı nedeniyle ve moloz ekibinin daha verimli çalışması amacıyla belediyede bir dizi düzenlemeye gitti. Fen İşleri,  Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri müdürlüklerinde bulunan ayrı ayrı moloz ekiplerini birleştirerek yeni bir ekip oluşturdu. 27 personel, 3 kamyon ve 2 kepçe ile çalışan moloz ekibi, Çiğli’de yoğun bir çalışma programı başlattı. Ekibin başarılı çalışmalarından dolayı mahalle muhtarları memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Utku Gümrükçü, moloz ekibine teşekkür etti.

 

TEŞEKKÜR BELGELERİNİ DAĞITTI

Başkan Utku Gümrükçü, moloz ekibiyle Akvaryum Kafe’de bir araya geldi. İşçilerle sohbet eden ve gelen talepleri dikkatle dinleyen Başkan Gümrükçü, “Sıcak havalarda fedakarca çalışan moloz ekibi personeline emeklerinden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Çiğlimiz onlar sayesinde görüntü kirliliği yaratan moloz atıklarından temizleniyor. Hepsine başarılar diliyorum” diyerek tüm işçilere hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

 

Bu haber 732 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()