Başkan Soyer 3 Mayıs’ı Dünya İzmirliler günü ilan etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kentin plakası 35’den yola çıkarak 3 Mayıs tarihinin önümüzdeki yıldan itibaren Dünya İzmirliler Günü olarak kutlanacağını açıkladı.

03 Mayıs 2020 - 18:26

Takvimler 03.05’i gösterdiğinde her yıl Dünya İzmirliler günü olarak kutlanacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu yıl küresel salgın nedeniyle planlanan etkinliklerin ertelendiğini, gelecek yıldan itibaren kutlamaların başlayacağını duyurdu. Başkan Soyer’in 3 Mayıs İzmirliler günü için yaptığı duyuruda şu görüşleri dile getirdi: “Sevgili İzmirliler; bugünden itibaren 03.05 tarihi bizim için Dünya İzmirliler Günü’ olacak. 35 bizim için sadece plaka değil,  sevda, özgürlük, neşe, coşku, demokrasi demektir. O nedenle, Dünyanın dört bir yanındaki İzmirlilerle birlikte bugünü kutlayacağız. Bu yıl pandemi nedeniyle olmadı ama her 3 Mayıs’ta İzmir’in sesini dünya duyacak. Dünyanın her yerindeki İzmirlilere, bugün İzmir için ne ya ptıklarını soracağız.  3.5. 2021’e hazır olun...! Dünya İzmirliler Günümüz kutlu olsun.”

Bu haber 596 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()