Başkan Sengel: "Benimle Birlikte Koşmanızı İstiyorum"

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Belediye personeli ile yaptığı toplantıda, tüm Selçuk halkını da arkasına alarak çok açık ve net konuştu; Başkan Sengel ; "Selçuk için hep birlikte güzel işler yapacağız...” diyerek çalışanlara birlik mesajı verdi.

19 Nisan 2019 - 13:46

Bazı Belediye çalışanlarının görev değişikliklerinin olacağını, görevini aksatan veya iş akdine uymayanlar üzerinde değerlendirmeler yapılacağını kaydeden Başkan Sengel, çalışanlara değer verdiğini, ancak dışarıdaki Selçuk halkına da çok değer verdiğini söyledi. Başkan Sengel; "Bana inananlarla güzel işler yapacağız. Çünkü bana inanan dışarıda yüzde 52 var. Ve benim Selçuk'ta olan herkese karşı bir yükümlülüğüm var... Bana inanın, hayallerimizi hep birlikte geçekleştirelim; Selçuk’u kalbimize, zihnimize ve bütün hücrelerimize işleyerek iş yapalım. Çünkü çalışmalarımızın hepsi Selçuk için olacak. Şahıslar için değil" dedi.

KİM DİNLENMEK İSTİYORSA ŞİMDİDEN BİLMEK İSTERİM

Bir hafta önce mazbatasını aldıktan sonra hiç ara vermeden çılgın gibi koşarak çalıştığını, aynı azmi belediye personelinden de beklediğini belirten Başkan Sengel; "Ben çılgın gibi çalışırken; deli gibi koşarım. Aynı hızı sizlerden bekliyorum. Kim dinlenmek istiyor, kim benim hızıma yetişemiyor yada kim benim oyuncu değişikliğine ihtiyacım var diyor bilemem… O yüzden benimle ilgili siyasi anlamda bambaşka şeyler düşünüyor olabilirsiniz. Herkesin gönlüne, herkesin zihnine girmemiş ve de giremeyecek olabilirim. Bununla ilgili yapabileceğim başka bir şey yok ama sizin halihazırda çalışanların zihnine, kalbine, gönlüne Selçuk girmediyse benim de söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

HALKIMIZIN CİDDİ ANLAMDA BANA GÜVENİ VAR

1957’de kurulan Selçuk Belediyesi’nde bu güne kadar en yüksek oyu alan tek Belediye Başkanı olduğunu ve bundan büyük gurur duyduğunun altını çizen Başkan Sengel, "Bu seçimde her türlü siyasi parti elinden geldiğince çalışmışken ve en yüksek oyu aldığıma göre demek ki bu noktada halkın ciddi anlamda Filiz Ceritoğlu Sengel’e güveni var. Filiz Ceritoğlu Sengel bizim Selçuk’tan beklentilerimizin ne olduğunu biliyor diye halkımın bana güveni var. Bu nedenle benim halkıma karşı çok ciddi bir yükümlülüğüm var ve ben yükümlülük altına girdiğim her şeyi şimdiye kadar yaptım. Bundan sonra da bu yükü beraber paylaşacağız" diye konuştu.

BENİMLE BİRLİKTE BENİM HIZIMLA KOŞMALISINIZ

Tek amacının Selçuk’u hak ettiği değere kavuşturmak olduğuna vurgu yapan Başkan Sengel; "Bu noktada benimle birlikte aynı hızda koşacak arkadaşlarımızla çok ciddi ve güzel işler yapacağız. Umudum sonsuz. Beklentim çok yüksek. Çıtamız da çok yüksek ve Selçuk artık bunu hak ediyor. Eğer evinize ekmek götürüyorsanız; eğer bu topraklarda çocuklarınızı yetiştiriyorsanız; sizin de bu topraklara, bu belediyeye borcunuz var demektir" dedi.

Konuşmasında Selçuk Belediyesinin de oldukça yüklü borcu olduğunu hatırlatan Başkan Sengel, "Bunu zaten biliyorduk. Hem hukuksal boyutu hem de mali anlamda incelemeye devam ediyorum. Hiçbir şekilde geçmişle uğraşmak gibi bir kaygım yok. Sadece gelirleri nasıl arttırır giderleri nasıl azaltırız diye düşünüyorum" dedi.

Başkan Sengel; "Tek arzum, ilk 5 Yılımızı doldurduğumuzda benim için, Filiz Başkan Adaletliydi desinler, Filiz Başkan çalışkandı desinler ve Filiz Başkan Selçuk'u hak ettiği yere getirdi desinler istiyorum!" dedi.

MAZBATAMI ALDIĞIMIN ERTESİ GÜNÜ ALACAKLILAR KAPIYA GELDİ

Geçtiğimiz Perşembe günü mazbatasını aldığını, Cuma günü nur topu gibi üç adet mal bildirimi önüne geldiğini söyleyen Başkan Sengel, "800 bin TL olan bir borcun 1,5 milyon olup sadece faizlerinin ödendiğini öğrendim ve bir gün önce de fiili haciz tehdidi altındaydık. İki gün içerisinde belediyeye hacze gelebilirler. Gelsinler bundan ürkmeyiz. Mallarımız burada… Giderleri arttırarak; gelirleri doğru düzgün toplamayarak idarecilik olmuyor. Çalışma stili de olmuyor. Bu Selçuk'u aşağıya çekmemize sebep olmuş” dedi.

KEMERLERİ ÖNCE SIKACAĞIZ, SONRA BAĞLAYACAĞIZ

Belediye çalışanlarına artık kemerleri sıkma zamanı olduğunu hatırlatan ve çalışanlara çok net mesajlar veren Selçuk'un Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Koşuyoruz, kemerleri sıkıyoruz ve sonrada uçuşa geçiyoruz. Kemerleri önce sıkacağız, sonra bağlayacağız. Ben uçarken ya bana kanat olacaksınız, yada hayır biz yeryüzünde kalıp el sallayacağız diyeceksiniz. Her şey kabulümdür" diye konuştu.

BELEDİYEDE OHAL İLAN ETTİ

Önemli bir kararın altına imza atan Başkan Sengel, "Bilin ki bir karar alıyorsak; adaleti sağlamak için alıyoruz. Bilin ki ben şu an OHAL ilan ettiysem bu da Selçuk Belediyesi’nin geleceği içindir. Çünkü Selçuk Belediyesi’nin geleceği demek Selçuk’un da geleceği demektir. Selçuk belediyesinin batması esnafın batması demektir. Öncelikle para döngüsünü sizlerle sağlayacağız. Çünkü bunu sağlayamazsak dışarıda da sağlayamayız. Esnafa da borcumuzu ödeyemeyiz. Sonra hep beraber ellerimizi kavuştururuz. Beş yıldır oturduğumuz gibi otururuz. Ben buraya oturmaya gelmedim" diyerek, belediye personelini görevlerini bir fiil yerine getirmeleri gerektiğini ifade etti.

Bu haber 776 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()