Başkan Selvitopu, 58 Mahalle Muhtarını Tek Tek Dinledi

Karabağlar’da 58 muhtar ile yapılan bölgesel toplantılar sona erdi.

29 Haziran 2019 - 08:55

Karabağlar Belediyesi, mahallerdeki sorunları tespit etmek ve yerinde çözüm üretmek amacıyla bölgesel muhtar toplantıları düzenledi. İlçede bulunan 58 mahalleyi 6 bölgeye ayırarak gerçekleştirilen toplantılarda, muhtarlar, mahallelerinde yapılmasını istedikleri çalışmaları Başkan Muhittin Selvitopu’na aktardılar.

Eşit hizmet vurgusu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı toplantılarda, tüm mahallelere eşit hizmet vurgusu yapıldı. İlçede geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalarda herkese eşit hizmet sunarak, hiç kimseye ayrımcılık yapmadıklarının altını çizen Başkan Selvitopu, yeni dönemde de aynı anlayışla çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

500 bin insanımıza daha iyi hizmet için buradayız

Muhtarlarla iletişim ve koordinasyona önem verdiklerini her toplantıda dile getiren Başkan Muhittin Selvitopu, “Karabağlar’da yaşayan 500 bin insanımıza daha iyi hizmet etmek için buradayız. Sizlerle birlikte bu 5 yıllık süreci kurumsal anlamda, sağlıklı bir yapı ve saygı, sevgi çerçevesi içerisinde yürüteceğiz” dedi.

Toplantılarda 58 mahalle muhtarını tek tek dinleyen, sorun ve çözüm önerilerine ilişkin notlar alan Başkan Selvitopu, toplantılarda dile getirilen konuların takipçisi olacağının sözünü verirken, bundan sonra da bu toplantıların periyodik olarak devam edeceğini söyledi.

Bu haber 576 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()