Başkan Sandal, "Yolumuz birlik ve kardeşlik yolu"

Bayraklı Belediyesi, Muharrem ayı kapsamında geleneksel hale getirdiği aşure etkinliğini bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. Birliğin ve bereketin simgesi aşure karıldı, dualar edildi. Başkan Sandal “Yezitlere karşı mücadelemiz her zaman sürecek. Bizim yolumuz barışın ve kardeşliğin yoludur. Aşuremiz bereket getirsin” dedi.

12 Ağustos 2022 - 13:39

AŞUREYİ BİRLİKTE KARDILAR

Nafiz Gürman Mahallesi’nde bulunan Aşık Mahzuni Şerif Kültür Merkezi ve Cemevi önündeki etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Sanatçı Erhan Işık’ın okuduğu deyişlerin ardından, Alevi Dedesi Cafer Kaygusuz’un dualarıyla aşure karıldı. Dev kazanda pişirilen aşure 2 bin kişiye dağıtıldı.

 

“KORKMADAN İLERLEYECEĞİZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Birliğin ve bereketin simgesi aşuremizi, bu yıl da birlikte karmış ve paylaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yezitlere karşı mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de sürecek. Bizim yolumuz barışın ve kardeşliğin yoludur. Bunu bozmak isteyen her kim olursa, karşısında bizi bulur. Cemevi de bizim, cami de bizim, kilise de bizim. İbadet yerlerine herhangi bir siyasi kurumun müdahale etmesini de onaylamayız. Hiçbir şeyden kokmadan, doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Aydınlık günler çok yakın. Aşuremizin bereket getirmesini diliyorum” dedi.

Bu haber 203 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()