Başkan Sandal'dan Manavkuyu çıkarması

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve vatandaşların talep ve önerileri ilk ağızdan dinlemek için sürdürdüğü mahalle gezilerine Manavkuyu’da devam etti.

10 Ağustos 2022 - 13:55 - Güncelleme: 10 Ağustos 2022 - 14:22

Mahalle sakinleriyle ve esnafla kucaklaşan Başkan Sandal, İZDEDA ziyaretinde, rezerv alan, kredi ve hasarlı yapılarla ilgili görüşlerini dile getirdi. Başkan Sandal “İhtiyacımız olan insani ve vicdani bir yaklaşımdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da depremzedelerimizin yanında olacağız” dedi.

 

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın Manavkuyu ziyaretine, CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin, mahalle muhtarı Fatma Ceylan, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve belediye bürokratları eşlik etti. Esnafı tek tek gezerek sorunlarını dinleyen Başkan Sandal, belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi, mahallelerdeki eksiklerin tek tek giderileceğini söyledi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Esnaf ziyaretlerinin ardından İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği’nde depremzedelerle buluşan Başkan Sandal; rezerv alan, kredi ve hasarlı yapılar hakkında görüşlerini dile getirdi. Sandal “Depremzedeler konusunda ihtiyacımız olan tek şey, vicdani ve insani bir yaklaşımdır! Depremzedelerimizin sorunları kronik hale gelmeden çözüme kavuşturulmalı. İhtiyaç duyulan kredi miktarı her geçen gün enflasyonun altında eriyor. Bu sorun en makul seviyede çözülmeli. Bu durumu uzatmanın hiçbir izahı yok. Sayın Cumhurbaşkanımızdan bir kez daha Bayraklılılar adına rica ediyoruz. Rezerv alanlardaki konutlar sadece depremzedelere tahsis edilmeli ve bu konuda kafa karıştıran yorumlar ortadan kaldırılmalıdır. Bir diğer çağrımız da depremzede yurttaşlarımızdan emlak vergisi alınmaması yönünde. Bununla ilgili de yasal düzenleme yapılmalı. Ayrıca; az, orta veya ağır hasarlı meselesi siyasal bir tavırdır. Eline çekiç alıp gözlemsel olarak verilen raporların bilimsel değeri yoktur. Biz dün olduğu gibi bugün de depremzedelerimizin yanında olacağız” dedi.

 

DEPREMZEDELER RUHSATTA BEKLETİLMİYOR

Hiçbir depremzedenin ruhsat konusunda bekletilmediğini vurgulayan Başkan Sandal, “Kimse Bayraklı Belediyesini zan altında bırakamaz. Geciken ruhsatlarla ilgili yurttaşlarımız bize gelebilir. Nedenini öğrenebilir. Biz hiçbir depremzedemizin ruhsatını bekletmeden en hızlı şekilde veriyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 433 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()