Başkan Sandal: Bayraklı ahlakıyla anılacak

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Fen İşleri Müdürlüğü’ndeki işçilerle mesai saati öncesi kahvaltıda bir araya geldi. İşçinin hakkını her zaman koruyacağını ancak çalışanların da görevlerini layıkıyla yapması gerektiğini belirten Başkan Sandal, “Bayraklı artık ahlak ve kimliğiyle anılan bir belediye olacak” dedi.

14 Ekim 2019 - 11:04

Amirimiz vatandaş

Gün geçtikçe belediyenin masraflarının arttığını ancak gelirlerinin aynı oranda artış göstermediğini dile getiren Başkan Sandal, "20 yaşından beri siyasetin içindeyim. İşçinin, köylünün, emekçinin yanındayım. Kim ne derse desin, bugüne kadar yaptığımız uygulamaların tamamı işçilerimiz, çalışanlarımız ve kentimiz içindir. Belediyeden yapılan kesintileri, çalışanlara yansıtmamak adına tasarruf tedbirleri aldık ve bu tasarruflarla hiçbir arkadaşımızın maaşı gecikmedi, ayrıca borçlar da ödeniyor. Bir tarafta maddi imkansızlıklar nedeniyle zorluk yaşayan insanlar varken, diğer tarafta belediyenin imkanlarını kendisi için kullananların önüne geçtik. 'Kimsenin ekmeğiyle, işiyle uğraşmayacağız' dedik, kimseyi işinden etmedik. Hakkınıza, emeğinize sahip çıkın! Sizin kimseye minnet borcunuz yok. Gece gündüz çalışarak, çoluk, çocuğunuzun nafakası için çalışırken kimseye yalakalık yapmaya, kimsenin önünde eğilmeye ihtiyacınız yok. Bize verilen bir görev var ve amirimiz vatandaş" dedi.

Ayrımcılık yapmayız

İşini gerektirdiği gibi yapan herkese eşit mesafede olduklarını vurgulayan Başkan Sandal, “Ben rozetini çıkarmayan bir belediye başkanıyım ve bu rozet bana vatandaşı ayırmamayı, işçinin, emekçinin hakkını korumayı, emeğe sahip çıkmayı söylüyor. Bir emekçi arkadaşımızın alnının terinin hakkını vermek, bizim boynumuzun borcudur. Üzerimize düşen neyse yaparız. Elimizde imkan var ama okula gidemeyen, yatağa aç giren vatandaşlarımız var. Bunlar çözülebilir mi? Evet çözülebilir ve çözeceğiz. Bayraklı artık ahlak ve kimliğiyle anılan bir belediye olacak. Kentin tüm problemlerini gelmeden önce zaten biliyorduk. Ufak tefek aksaklıklar da var ancak bunlar da süreç içinde düzelecek. Ben sizlerin sonuna kadar arkasındayım" diye konuştu.

Bu haber 609 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()