Başkan Oran iftar sonrasında vatandaşlarla bir araya geliyor

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Ramazan Ayı’nın geleneksel iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geliyor.

27 Mart 2023 - 13:19

Çeşme Belediyesi’nin kentin pek çok noktasında kurduğu geleneksel iftar sofraları, genci, yaşlısı binlerce vatandaşı bir araya getiriyor. Çeşme Mehmetçik Parkı’nda düzenlenen iftar yemekleri Ramazan ayı boyunca devam edecek.

 

Ramazan aylarının kendine özgü olan ruhunun iftar sofralarında yaşanan birliktelikle daha güzel hissedildiğini belirten Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Ramazan ayının herkeste oluşturduğu o huzurlu havayı, vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz bu iftar sofralarında daha çok hissediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı kurduğumuz bu iftar sofralarına davet ediyorum” dedi.

 

Bu haber 194 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()