Başkan Oran, "Her şey çok güzel oldu ve olacak!"

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Dernek üyeleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcilerinin katıldığı kahvaltıda konuşma yapan Başkan Oran; “Çok güzel bir yazdayız, her şey çok güzel oldu ve çok güzel kalacak” dedi.

09 Temmuz 2019 - 14:08 - Güncelleme: 09 Temmuz 2019 - 17:15

Birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çeşme Atatürkçü Düşünce Derneği kahvaltısı bu yıl Alaçatı Elit Life Restoran’da gerçekleştirildi. Kahvaltıya Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın yanı sıra dernek üyeleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti ilçe başkanları, temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“Yaşasın Atatürk İlke ve Devrimleri!”

 

Konuşmasına, “Her şey çok güzel oldu” sözleri ile başlayan Başkan Oran,  kahvaltıda kısa bir konuşma yaparak, “Bu ülkenin kurucu ve kurtarıcısı ideolojisi M. Kemal Atatürkçü Düşünce Şemsiyesi altında buluşan tüm dostları selamlıyorum. Çok güzel bir yazdayız, her şey çok güzel oldu ve çok güzel kalacak. Yaşasın Atatürk İlke ve Devrimleri! Yaşasın tam bağımsız ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti!” dedi.

 

Bu haber 634 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()