Başkan Oran'dan tören açıklaması!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı töreninde yaşananlara dair açıklama yaptı.

19 Mayıs 2022 - 17:02

Çeşme'de 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı töreninde Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa göre saat 09.30’da başlaması gereken kortej yürüyüşü 09.20’de başlayınca Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran ve CHP İlçe Örgütü buna tepki gösterdi. Yaşanan olaylar sonrası gerilim Çeşme Amfi Tiyatro’da düzenlenen törenlere de yansıdı.

den01.jpg

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Meclis Üyeleri ve CHP Çeşme İlçe Örgütü protokol bölümünün dışında başka bir alanda töreni takip ederken, Çeşme Kaymakamı ve diğer protokol üyeleri töreni kendilerine ayrılan bölümden izlediler. Tören sonunda ise Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Kaymakam Ünal Çakıcı ve Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Burak Kocaoğlu ile bir görüşme yaparak tepkilerini dile getirdi.

dhg-5634.jpg

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, daha sonra gazetecilere bir açıklama yaparak, “Bugün yaşananlar halkın oyları ile seçilmiş bir belediye başkanı ve meclis üyelerini ‘Yok’ saymaktan başka bir şey değildir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bize gönderdiği programa göre saat 09.30’da başlaması gereken kortej yürüyüşünü biz olmadan 09.20’de başlatarak bizi yok sayamazsınız. Bunu hangi iradenin yaptığını çok iyi biliyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi

dhg-5724.jpg

Gerçek Haberci

Bu haber 315 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()