Başkan Oran; “Çeşme’de betonlaşmaya izin vermeyeceğiz!”

Çeşme’deki kaçak yapılara son vermek için harekete geçen Başkan Oran, “Yapı kirliliğine izin vermeyeceğiz. Öncelikle hazine ve belediye arazilerindeki kaçak yapıların önüne geçeceğiz. Bize kalan mirası koruyacağız” dedi.

17 Eylül 2020 - 10:48

Çeşme Belediyesi tarafından Çeşme’de deniz kenarı ve Sit Alanı’na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E’ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Çeşme Belediyesi tarafından Dalyan Mahallesi Hacettepe Koyu'nda 1. derece doğal ve 3. derece arkeolojik sit alanına inşa edilmiş bir taş binanın yıkımına karar verildi. 

 

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen yıkıma Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak da katıldı.

 

“Çeşme’de betonlaşmaya izin vermeyeceğiz!”

Çeşme’deki tüm kaçak yapılara son vermek için kollarını sıvayan Başkan Oran, “Çeşme'de betonlaşmaya, yapı kirliliğine izin vermeyeceğiz. Öncelikle hazine ve belediye arazilerindeki kaçak yapıların önüne geçeceğiz. Bize kalan mirası koruyacağız” dedi.

Başkan Oran kent genelinde 2017 tarihinden sonra yapı kayıt belgesi alınmış ve inşaatına başlanmış binaların denetimlerini sürdürdüklerini sözlerine ekledi. 

 

Bu haber 1960 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()