Başkan İduğ: Sonsuza kadar Atatürk’ün izinde yürüyeceğiz

İzmirli dağcılar 10 Kasım’da Bornova’da buluştu

10 Kasım 2019 - 11:32

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 81. yılında, birbirinden özel etkinliklerle anan Bornova Belediyesi, Türkiye Dağcılık Federasyonu İzmir İl Temsilciliği işbirliği ile Ata’ya Saygı Yürüyüşü gerçekleştirdi. Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda; Kaymakam Fatih Genel, Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Garnizon Komutanı Temsilcisi Topçu Albay Abdullah Katırcı ile siyasi parti ve dernek temsilcilerinin Atatürk Anıtı’na çelenk koyduğu resmi anma törenin ardından İzmir’de faaliyet gösteren 40 doğa ve dağcılık kulübünün yüzlerce üyesi, Bornova’daki 8 farklı rotada Atatürk anısına yürüyüşe geçti.

 

Türkiye Dağcılık Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Siyami Çetin’e teşekkür belgesi veren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Burada görüldüğü gibi, Türk milletinin Atatürk’e olan sevgisi geçen her gün daha da artmakta, değeri; özellikle son yıllarda daha iyi anlaşılmaktadır. Bugün yeşil ve güzel Bornovamız sınırlarındaki 8 parkurda Büyük Önderimizin hatırası için yürüyoruz ama bilinmelidir ki; Türk Milleti olarak her zaman Atamızın yolunda yürümeye devam edeceğiz. Devrimlerinin bekçisi olacağız. O’nun izinde, akıldan ve bilimden taviz vermeden Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacağız. Sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz” dedi.

Bu haber 832 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()