Başkan İduğ, Manisalılar ile buluştu

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçede yaşayan Manisalılar ile buluştu. Turgutlular Derneği tarafından organize edilen kahvaltıya katılan Başkan İduğ, Manisa ve İzmir’in birbirinden kopamayacak şehirler olduğunu belirterek, “Bu birlikteliğin daha iyi noktalara taşıyalım” dedi.

09 Ağustos 2022 - 12:22

Çamdibi Atatürk Parkı’nda düzenlenen ve 45 Manisa Dernekler Plaftormu’na bağlı 18 derneğin başkan ve yöneticileri katıldığı buluşma sıcak görüntülere sahne oldu. Masaları tek tek dolaşan Başkan İduğ, Manisalılar ile sohbet etti, Bornova için yaptıkları çalışma ve projeler hakkında görüşlerini aldı. Etkinlikte yaptığı konuşmada Sivil Toplum Örgütleri’nin ülke için çok önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Mustafa İduğ, “Uzun yıllar STK’larda görev alan, yöneticilik yapan ve onların ne kadar güçlü bir yapıya sahip olduğunu bilen bir iş insanıyım. Ülkemizde ne zaman bir kriz yaşadıysa, STK’ların güçlü yapısıyla ayağa kalkmıştır” diye konuştu.

İzmir ve Manisa birlikteliği

Şerhzadeler kenti Manisa’nın Türkiye’nin geçmişi olduğunu da ifade eden Başkan İduğ, “İzmir ve Manisa birbirinden ayrılmaz. Her gün 250 bin kişi iş nedeniyle Manisa’ya gidip geliyor. Bunların yaklaşık 40 bini Bornova’da ikamet ediyor. Manisa derneklerinden gelen talepler bizler için önemli. Sizleri dinleyerek olanaklarımız çerçevesinde yapabileceklerimizi yerine getirmek isteriz. Bu buluşmada bizleri biraraya getiren herkese çok teşekkür ederim” dedi. 

Etkinliğe DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe ile CHP Kadın kolları MYK üyesi Nurşen Balcı da katıldı. 

Bu haber 261 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()