Başkan İduğ; "Her Zaman Personelimizle Yan Yana Olacağız"

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Fen İşleri Şantiyesi’nde çalışanlarla bir araya geldi. İşçilerle birlikte kahvaltı yapan Başkan İduğ, geçtiğimiz hafta anlaşmaya vardıkları toplu iş sözleşmesini değerlendirerek, “Toplu iş sözleşmesi zaten olması gereken bir şeydi. Bu sizlerin hakkıydı” dedi. Herkesin sadece kendi görev ve sorumluluk alanındaki işi yapması gerektiğini vurgulayan İduğ, bugün olduğu gibi her zaman çalışanlarla yan yana olacaklarını söyledi.

16 Nisan 2019 - 09:29

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Fen İşleri Şantiyesi’nde işçilerle bir araya geldi.  Başkan İduğ DİSK 7 No’lu Şube Yönetimi, Belediye-İş 6 No’lu Şube Yönetimi ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette işçilerle birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından hem şantiyede hem de yanıbaşındaki beton santralinde incelemelerde bulunan Dr. Mustafa İduğ, ilgili müdür ve birim sorumlularından bilgi aldı, şantiyenin daha etkin bir şekilde kullanılması için yapılması gerekenleri anlattı. Başkan İduğ, Belediye İş Sendikası İşçi Temsilcisi odasının büyütülmesi talimatını da verdi. Çalışanlarla langırt oynayan Başkan İduğ, motivasyonu arttırmak amacıyla bir futbol turnuvası düzenlenmesini istedi.

 

Yalnız değilim, bir orduyla geldim

 

İşcilere hitabeden Başkan Mustafa İduğ, konuşmasına geçtiğimiz hafta başı Temizlik İşleri Şantiyesi’ndeki emekçilerle yaptıkları kahvaltıyı hatırlatarak başladı. Başkan İduğ, “O gün olduğu gibi şimdi de tüm meclis üyelerimiz yine burada. Gördüğünüz gibi ben yalnız değilim. Kocaman bir orduyla geldim ve bu kocaman ordu ile Bornovayı yöneteceğim” dedi.

 

 

Anlaşmaya varılan toplu iş sözleşmesi ile ilgili de konuşan Başkan İduğ, “Toplu iş sözleşmesi zaten olması gereken bir şeydi. Bu sizlerin hakkıydı” diye konuştu.

 

Herkes sadece kendi işini yapacak

 

Sandalye taşıma da dahil her türlü iş için Fen İşleri çalışanlarından yararlanıldığına vurgu yapan Başkan İduğ, şöyle konuştu: “Bu yaklaşım çok yanlış. Görev ve sorumlulukların doğru bir şekilde paylaştırılması gerekiyor. Biz herkesin kendi işini yapmasını sağlayacağız. Biz bugün olduğu gibi her zaman sizlerin yanında olacağız. Buraya daha çok geleceğiz. Yine sizlerle temas edeceğiz. Elinizi sıkıp, gözlerinizin içine bakacağız. Bu anlamda sizlerin bize destek olması gerekiyor. İşimize odaklanırsak burayı daha verimli bir hale getirebiliriz. Halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarını zaman kaybetmeden karşılayabilmek için makina ve eski araçların yenilenmesi ile ilgili hızlı bir çalışma yapacağız”

 

Bornova’da özlenen tablo gerçekleşti

 

DİSK 7 Nolu Şube Başkanı Kemal Köroğlu ise Başkan İduğ’a teşekkür ederek “Buradaki tablo sendika ve işçiler olarak hepimizin özlediği bir durumdu. Sayın Dr. Mustafa İduğ, seçimlerden sonra mazbatasını alır almaz önce işçi arkadaşlarımızı şantiyelerinde ziyaret etti ardından sendikamıza gelip yeni toplu iş sözleşmesi için bizimle anlaştı. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bornova Belediyesi Personel A.Ş(BORBEL A.Ş) için yaptığımız yeni toplu iş sözleşmesi Bornova’da bir ilktir. Ben 2020’de yapacağımız toplu iş sözleşmesi ile işçi arkadaşlarımızın yüzünün daha da güleceğine inanıyorum” dedi.

2019/04/2019-04-16-09-36-32.jpg
2019/04/2019-04-16-09-36-36.jpg
2019/04/2019-04-16-09-36-39.jpg
2019/04/2019-04-16-09-36-42.jpg
2019/04/2019-04-16-09-36-45.jpg
2019/04/2019-04-16-09-36-47.jpg
Bu haber 793 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()