Başkan İduğ Göztepe'yi ilk maçında yalnız bırakmadı

Göztepe, TFF 2019-2020 Cemil Usta Süper Lig Sezonu'nun ilk maçında Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda Antalyaspor'u ağırladı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da İzmir'in Süper Lig'deki tek temsilcisi olan Göztepe'yi yalnız bırakmadı.

19 Ağustos 2019 - 09:59

Maç başlamadan dakikalar önce sahaya inerek Göztepe'nin kaptanı Beto'ya çiçek veren İduğ, tüm futbolculara başarılar diledi. Daha sonra protokol tribününde Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya'ya da çiçek takdim eden Başkan İduğ, Bornova Belediyesi olarak her zaman Göztepe'nin ve İzmir takımlarının yanında olacaklarını söyledi.

Göztepe'nin bu yıl Süper Lig de en üst sıralarda yer alacağına inandığını vurgulayan İduğ, "İzmir'in Süper Lig'deki temsilcisi Göztepe'nin başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Göztepe'nin Süper Lig'i en üst sıralarda tamamlamasını hatta şampiyon olarak ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etmesini istiyoruz. Ayrıca tüm İzmir takımlarının bulundukları liglerde başarılı olması en büyük dileğimiz" dedi.

Bu haber 816 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()