Başkan İduğ’dan yüzyüze eğitim ziyareti

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, koronavirüs salgını nedeniyle uzun süre ara verilen yüzyüze eğitimin Bornova’da ilk olarak yeniden başladığı Yaka Mahallesi’ndeki Yaka Şengül Mustafa Karaca İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

18 Şubat 2021 - 13:29

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitime uzun süredir uzaktan devam edilen okulda, pandemi kurallarına uygun olarak yüzyüze eğitim başlarken ilk ders zilini çalan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ders sıralarına oturmanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Sınıfları gezerek öğrencilerle tek tek sohbet eden Başkan İduğ, çocuklara boyama kitabı, eğitim seti ve satranç seti hediye ederek Dijital Sınıf’tan faydalanıp faydalanmadıklarını sordu.  

 

Her zaman yanınızdayız

 

Okul yetkililerinden bilgi de alan Başkan Mustafa İduğ, ne tür eksikleri ve ihtiyaçları olduğunu sordu, başta engelliler uygulama serası olmak üzere tüm isteklerinin en kısa sürede yerine getirileceği sözünü verdi. Bornova Belediyesi olarak, eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden İduğ, “BELGEM(Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi) ve Dijital Sınıf ile öğrencilerimizin yanında olmaya, ihtiyaç duyan okullarımızın eksiklerini de her zaman olduğu gibi gidermeye devam edeceğiz. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimiz. Eğitimlerini en iyi şartlarda sürdürmesi en büyük arzumuz” diye konuştu.

 

Güç ve moral veriyorsunuz

 

Okul Müdürü Mehmet Ağar ve öğretmenlerde ziyareti ve destekleri nedeniyle Başkan İduğ’a ve Bornova Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Yanımızda olmanız özellikle bu sıkıntılı dönemde bizlere güç ve moral veriyor” dedi.

Bu haber 491 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()