BAŞKAN GÜRBÜZ, LÖSEV GÖNÜLLÜSÜ OLDU

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfının gönüllü üyesi oldu.

07 Ağustos 2019 - 16:02

Foça Belediyesi’ni ziyaret eden LÖSEV İzmir Şubesi üyeleri, vekâleten kurban kampanyasına katılan ve vakfın gönüllü üyesi olan Başkanı Fatih Gürbüz’e duyarlılığı ve sevgi dolu yaklaşımı için teşekkür etti.

Kurulduğu 1998 yılından günümüze Türkiye’deki binlerce lösemili çocuğa ve ailesine maddi-manevi destek sağlayan LÖSEV yöneticilerine ve üyelerine şükranlarını sunduğunu belirten Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘Tüm halkımızı LÖSEV’e destek vermeye davet ediyorum.  Sevgili çocuklarımıza şifalar diliyorum’’dedi.

Bu haber 673 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğ süt fiyatlarına zam
Çiğ süt fiyatlarına zam
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()