BAŞKAN FATİH GÜRBÜZ, EMİNE BULUT’U UNUTMADI

Foça Caz Günleri’nin son akşamında Sanatçı Fatih Erkoç’un davetiyle sahneye gelen Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, #eminebulut yazılı siyah tişörtüyle çıktı.

04 Eylül 2019 - 14:17

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, eşi Seçil Gürbüz ve ekibi ile birlikte; öldürülen Emine Bulut’u anmak ve kadın cinayetlerine tepki göstermek için, sahneye üzerlerinde #eminebulut yazılı siyah tişörtleriyle çıktı.

 

Başkan Gürbüz; ‘‘Tek dileğimiz, kadınların şiddete uğramadığı, her şeyin çok çok güzel olduğu, birbirimizi aşkla sevdiğimiz güzel günlere ulaşmak.’’dedi.

 

Alanı dolduran iki bin dolayında müziksever de alkışlarıyla kadına şiddete tepki gösterdi.

 

Bu haber 839 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()