Başkan Ceritoğlu Sengel Belgelerle Konuştu: Meclisten Tam Destek Aldı

Efes Selçuk Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, İl Tarım Müdürlüğü tarafından belirlenen marjinal tarım arazilerinde yürütülen inşaat faaliyetleri üzerinden başlatılan itham ve karalama kampanyalarına belgelerle yanıt vererek meseleye son noktayı koydu.

05 Temmuz 2022 - 13:35 - Güncelleme: 06 Temmuz 2022 - 17:40

“BU KENTİN ÇOCUKLARINI KİRLİ SİYASETE YEDİRMEM”

Belediye çalışanlarına güveninin tam olduğu hatırlatan Başkan Ceritoğlu Sengel, “Net, keskin ve kararlı ne yaptığını bilen bir belediye yönetimi ve belediye başkanı var burada. O yüzden Efes Selçuk Belediye Başkanı olarak çalışma arkadaşlarımla birlikte biz her yaptığımız işi mevzuata, hukuka ve hükümlere uygun bir şekilde yaparız” dedi. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, belediyeyi hedef alan ithamlara ve kirli siyaset anlayışına karşı kararlılıkla mücadele edeceğini belirterek, “Ben bu kentin çocuklarını siyasete yedirmem. Bunu herkes bilsin.” ifadelerini kullandı.

“MECLİSTEN BAŞKAN CERİTOĞLU SENGEL’E TAM DESTEK”

Oturumda söz alan CHP ve AK Partili meclis üyeleri de Belediye yönetimine ve çalışanlarına güvendiklerini ve Efes Selçuk’un çıkarına olan her konuda belediye yönetiminin yanında olacaklarını belirterek Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’e tam destek verdi.

“BİZ HER İŞİ MEVZUATA VE HUKUKA UYGUN YAPARIZ”

Efes Selçuk’u ilgilendiren her konuya geçmişte olduğu gibi Belediye Meclisinde yanıt veren Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, önemli açıklamalarda bulundu.

Bir süredir kamuoyunda gündeme getirilen ithamlara karşı meclis kürsüsünden belgelerle konuşan Başkan Sengel, kendine güvenen bir siyaset anlayışı ile yürüttüğü Belediye Başkanlığı görevinde çalışanları ile birlikte yasal olmayan hiçbir çalışmanın altına imza atmadıklarını ve bu konuda kendilerine olan güvenin sonuna kadar arkasında olduklarını belirtti.  Başkan Sengel, ayrıca söz konusu imarla ilgili komisyonlara gelen çalışmaları şeffaf yönetim anlayışını dikkate alarak tüm meclis üyeleri ile birlikte incelediklerini, bundan sonra da aynı şeffaflığın devam edeceği vurgusu yaparak; “Net, keskin ve kararlı ne yaptığını bilen bir belediye yönetimi ve belediye başkanı var burada. O yüzden Efes Selçuk Belediye Başkanı olarak çalışma arkadaşlarımla birlikte biz her yaptığımız işi mevzuata, hukuka ve hükümlere uygun bir şekilde yaparız” dedi. 

Bu haber 478 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste açılacak”
Kılıç, “Sığacık halka kapatılıp, yabancı turiste...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()