Başkan Batur’dan Göztepe’ye tam destek

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ile kulüp yöneticilerini makamında ağırladı. Kayserispor’a karşı alınan 4-0’lık galibiyetin ardından yüzlerin güldüğü ziyarette, Göztepe Spor Kulübü ile takımın yeni stadının inşa edildiği alanda yapılacak çalışmalar üzerinde duruldu.

08 Ekim 2019 - 10:33

“Konak’ın kalbinde yeri büyük”

Göztepe’nin hemen her maçına giderek takıma destek veren Başkan Batur, “İzmir’in kalbi Konak’tır ve Konak’ın kalbinde de şanlı Göztepemiz’in yeri büyüktür. Takıma ivme kazandıran Başkan Sepil’e ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Göztepe için inşa edilen yeni stadın çevresinde Konak Belediyesi’ne ait alanların da bulunduğuna dikkat çeken Batur, “Biz bu alanda hem şehrimize hem de kulübümüze yakışır bir çevre düzenlemesi yapılması adına üzerimize düşen ne varsa, en iyi şekilde yaparız. Ayrıca kulüp yöneticilerinin de isteği doğrultusunda stadın çevresinde hem sporcularımız hem taraflar hem de bölge sakinlerinin kullanabileceği sosyal alanlar oluşturmayı istiyoruz” diye konuştu.

Şehrin yeni değeri

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil de yeşil sahalarda top koşturan ve Göztepe Spor Kulübü’nde yöneticilik de yapan Başkan Batur’un takımın maçlarını kaçırmadığını belirterek, kulübe sunduğu destek için teşekkür etti. Spor kulüplerinin bulundukları şehirlerin tanınırlığına, kültürüne çok önemli katkılar yaptığına işaret eden Sepil, Göztepe’nin yeni stadının da İzmir’e kazandırılan bir değer olacağını ifade etti. Stadın takıma büyük katkı sağlayacağını da vurgulayan Sepil, bölgenin 7 gün 24 saat kullanılabilecek bir yaşam alanı olarak değerlendirilebileceğine dikkat çekti.

Bu haber 752 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()