Başkan Arda, Kadın Buluşmaları’yla kadınları dinliyor

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, her gün farklı bir mahallede düzenlediği Kadın Buluşmaları’nda, kadınlarla bir araya gelerek proje ve çalışmalarını anlatıyor; kadınların görüş ve önerilerini dinliyor.

25 Mayıs 2023 - 10:55

Göreve geldiği günden bu güne vatandaşların talepleri doğrultusunda projelerine yön veren, “Adım Adım Gaziemir” çalışmasıyla ilçenin 16 mahallesini sokak sokak gezerek yurttaşların taleplerini dinleyen, ihtiyaçları yerinde tespit eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, şimdi de kadınları dinlemek için de özel toplantılar düzenliyor. Kadın Buluşmaları adı verilen ve her gün farklı bir mahallede yapılan toplantılarda Başkan Halil Arda, kadınlarla bir araya geliyor. Başkan Arda, eşi Deniz Arda ile kadın belediye başkan yardımcılarının katıldığı toplantılarda kadınlara, yaşama geçirdiği çalışmaları anlatıyor; onların görüş ve önerilerini dinliyor. Toplantılara katılan kadınların dile getirdikleri ihtiyaçları ve istekleri, belediye çalışanları tarafından not alınıyor ve daha sonra ilgili müdürlüğe iletiliyor. Emrez, Aktepe, Binbaşı Reşatbey, Zafer, Atatürk, Hürriyet, Fatih ve Menderes mahallerinde yaşayan kadınlarla buluşan Başkan Arda, ilçenin 16 mahallesinin tamamında Kadın Buluşmaları düzenleyecek.

Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) tarafından hazırlanan Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı’nı imzaladıktan sonra yerel yönetim politikalarında kadın-erkek eşitliğini geliştirmek için Yerel Eşitlik Eylem Planı hazırladıklarının altını çizen Başkan Halil Arda, “Kadınlarla bir araya geldiğimiz Kadın Buluşmaları’nda kadınlara çalışmalarımızı anlatıyor, onların fikirlerini alıyoruz. Kadınların sesine kulak verdiğimiz toplantılarda, onların taleplerini, sorunlarını tek tek not aldık. Bu çalışmada elde ettiğimiz veriler doğrultusunda kadınların ihtiyaçlarını gidermek için iş planlamamızı yapacağız. Kadınları dinlemek için düzenlediğimiz toplantılarda bir kez daha gördük ki ülke olarak yaşadığımız ekonomik kriz, en çok kadınları ve çocukları etkiliyor. Dinlediğim her kadın, geçim derdinden yakınıyor. Kadınların gücüne, onların istedikleri her şeyi başarabileceklerine inanıyorum. Kadınlar hayatın tam merkezinde ve toplumun gelişmesinde, dönüşmesinde kilit rol oynuyorlar. Bu anlayışla kadınlara belediyemizin yönetiminde önemli görevler veriyoruz. Gaziemir, kadınların emeğiyle daha da güzelleşecek. Kadın dostu Gaziemir olmak için, kadınlar için daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Bu haber 211 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()