Başkan Aksoy genç piyanistleri ağırladı

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy Uluslararası 1. İzmir Piyano Festivali için dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen genç piyanistleri Menemen’de ağırladı, Menemen’in sembolü olan testilerden hediye etti.

04 Ekim 2019 - 09:25

3-4 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek ve geliri Ege Orman Vakfı’na bağışlanacak olan Uluslararası 1. İzmir Piyano Festivali kapsamında, “Bir fidan bir ağaç, bir çocuk bir umut” sloganıyla dünyanın dört bir tarafından gelen genç piyanistler İzmir’de ağırlanıyor. Ege Kültür Platformu Derneği’nin öncülüğünde ve piyano öğretmeni Nilüfer Güzel koordinatörlüğünde gerçekleşecek festivalin sponsorlarından biri olan Menemen Belediyesi, Park Kafe’de düzenlediği bir etkinlik ile Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile genç piyanistleri buluşturdu.

Genç piyanistlerle yemek yiyen ve sohbet eden Başkan Serdar Aksoy, kültür ve sanat etkinliklerinin merkez şehri olan İzmir’de düzenlenen bu festivale sponsor oldukları için yaşadığı memnuniyeti vurguladı. Sanata ve sanatçıya verdiği değeri her defasında dile getiren ve düzenlediği kültür sanat etkinlikleri ile bunu ortaya koyan Başkan Aksoy, “Çocukların ve gençlerin sanatın içinde olması, bir enstrüman ile ilgilenmeleri çok mutluluk verici. Her zaman sanatın ve sanatçının destekçisi olduk ve bundan sonra da olacağız. Uluslararası 1. İzmir Piyano Festivali gibi genç yetenekleri destekleyen bir etkinliğin parçası olduğumuz için gurur duyuyorum” dedi.

Görüşmenin sonunda festivale katılan 17 başarılı genç piyano öğrencisine Menemen’in sembolü olan testilerden hediye eden Başkan Aksoy, bu etkinliğin önümüzdeki dönemde Menemen’de yapılması için gerekli başvuruları yapacaklarını söyledi. 

Bu haber 751 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()