Barbaros Parkı Çocuklar ve Aileler İçin Hazır

Menderes Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’ne yeni park kazandırıldı.

30 Haziran 2020 - 10:35

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Barbaros Mahallesi’nde yapımı süren park tamamlanarak hizmete açıldı. Çocukların ve ailelerin keyifle zaman geçirebileceği park vatandaşlardan da tam not aldı.

Her şey düşünüldü

1347 metrekare alan üzerine projelendirilen Barbaros Parkı, 636 metrekare yeşil alandan oluşuyor. Proje kapsamında çocuk oyun alanları, fitness aletleri, oturma alanları da parkta yer alıyor.

En iyiyi sunmaya devam

Sosyal yaşam alanlarını Menderes’e kazandırmak için aşkla çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Hem çocuklarımızın hem de ailelerin keyifle vakit geçirebilecekleri alanları ilçemize kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Menderes'imize en iyiyi sunmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında Barbaros Mahallemiz’e yeni parkımızı kazandırdık. İlçemizin her noktasına hizmet götürmeye, vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yeni parkımız ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Bu haber 1108 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()