Banu Noyanve Ata Çağlayan Amsterdam'da evlendi

28 Ağustos 2019 - 09:48

İletişim ile organizasyon dünyası üzerindeki tecrübeli isimlerden biri olan Organizatör Banu Noyan, yüksek bilgisayar mühendisi ile reklamcı Ata Çağlayan‘la geçtiğimiz gün Hollanda Türk Büyükelçiliği'nde Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan'ın kıymış olduğu nikahla evlendi. Banu Noyan'ın  nikahşahitliğini Hollanda'da yılın iş kadınıunvanınıalan Hülya Aydın, Ata Çağlayan'ın şahitliğini ise NETUBA (HollandaTürkiyeİşKonseyi) Hukuk İşleri Sorumlusu Tarık Saki yaptı. Banu Noyan'ın 13 yaşındaki kızı Banu Miray ise annesinin nedimeliğini yaptı. 

 

Çift, 4 ay önce Ata Çağlayan'ın verdiği bir davette tanışmıştı. Sürpriz aşklarını nikahla taçlandıran Çağlayan çifti, törenin ardından Hollanda'nın yeldeğirmenleriyle ünlü Zaan Bölgesi ve Erasmus Köprüsü'nde mutluluk pozu verdi. 

 

Çift işlerininyoğunluğu nedeniyle balayına ilerleyen günlerde çıkacak.

 

Bu haber 8749 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()