Balıkesir' de Bomba Alarmı

20 Aralık 2017 - 09:25

Balıkesir'de gece yarısı şehirin en işlek caddelerinde bulunan şüpheli paket paniğe neden oldu.

Balıkesir'de Milli Kuvvetler caddesindeki şüpheli paket paniğe neden oldu. Şehirin en işlek ve vatandaşların yoğun olduğu cadde üzerinde görülen paketin ihbarını alan polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Çok sayıda polis ekibinin geldiği olay yerine, bomba imha uzmanı ekibi sevk edildi. 

Olay yerine gelen bomba imha uzmanı çantayı inceledikten sonra fünye ile kontrollü patlatma gerçekleştirildi. Patlatılan paketin içerisinden eşya çıktı.

Bu haber 1200 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()