Balçova Arsa Mağdurları Çözüme Çok Yakın

Yıllardır yılan hikayesine dönen Balçova arsa mağdurlarının yaşadığı sorunların çözümü için yargı aşamasında kritik bir süreç aşıldı.

17 Temmuz 2018 - 09:30

1970’li yıllarda Balçova Belediyesi tarafından satışı gerçekleştirilen, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ nin kurulmasının ardından akıbeti bir türlü netleşmediği için yüzlerce hak sahibinin tapularına kavuşamadığı “o” arsalara sonunda ulaşıldı.

Süreci büyük titizlikle inceleyip yüzlerce insanın mağduriyetini gidermeye çalışan Ruhi Eroğlu ve avukatlarının çalışmaları neticesinde tespit edilen, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait 1.012.297 m2’ lik parsel hakkında mahkeme ihtiyati tedbir kararı koyulması sağlandı.

Mahkeme sürecinin devam ettiğine dikkat çeken Ruhi Eroğlu, henüz tapusunu alamadığı için mağdur olan yüzlerce vatandaşın alınan bu kararla çözüme çok yaklaştıklarının da altını çizdi. Bazı umut tacirlerinin, yıllardır mağdur olan insanlara gerçekleşmesi imkansız hayaller sattığına da dikkat çeken Eroğlu yalanlar ardına gizlenen bu kişilerin amaçlarının vatandaşların yaralarına merhem olmak değil zor durumdaki bu insanları rantçıların tuzağına düşürmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Güçlü ve konusunda uzman avukatlarla çalıştıklarını dile getiren Ruhi Eroğlu yaşanan mağduriyetlerin bir an önce çözülmesi için hukuki zeminde verdikleri mücadelede büyük aşama kaydettiklerini, en kısa süre içerinde tapusuz arsa mağdurlarının da tapularına kavuşacaklarının müjdesini vereceklerini de söyledi.

Bu haber 25348 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mehmet Ali Bayram
    3 yıl önce
    Çalışmalarınız için teşekkürler ; 45-50 senelik mağduriyetlerimizin ,bir an önce çözülmesini bekliyoruz! Tapulu ve Tapusuz arsalarimiz icin.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()