Bakan değiştirten ihale yine ertelendi

Limak-Kalyon-Cengiz Ortak Girişim Grubu’nun elenmesi sonucu iptal edilen, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’ ın görevinden alınmasına neden olan ve 26 Ekim' de gerçekleşecek olan Çukurova Havalimanı ihalesi 20 Kasım' a ertelendi.

25 Ekim 2020 - 14:38

BirGün ekonomik servisinin haberine göre, Limak-Kalyon-Cengiz İnşaat Ortak Girişim Grubu’nun elendiği Çukurova Havalimanı ihalesi bir kez daha ertelendi. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, daha önce 26 Ekim'de gerçekleştirileceği duyurulan söz konusu ihale 20 Kasım'a ötelendi. CHP İstanbul Milletvekili ve Meclis KİT Komisyonu üyesi Aykut Erdoğdu, ihale ertelenmeden 2 gün önce yaptığı açıklamada, “Saray müteahhitleri elendiği için iptal edilen ihale, adrese teslim yeniden yapılacak” demişti.

Erdoğdu ihalenin ertelenmesi üzerine twitter hesabından yeni bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı: “Açıklamalarımız sonrası Çukurova Havalimanı ihalesinin ertelendiği bilgisini aldım. Şimdi yeni bir formül arıyorlarmış. Ancak muratları değişmiyor. Havuzcu yandaşlara para kazandırmak için kamuyu zarara sokacaklar. Ben de enselerinde olacağım.”

Bu haber 3917 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()