Bahçeli'den Soylu'ya kayyım tebriği

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Van, Mardin ve Diyarbakır'da belediye başkanlarının görevden alınmasını 'önemli bir operasyon' olarak nitelendirerek, "Hükümete ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya desteğimiz tamdır" dedi.

19 Ağustos 2019 - 12:33 - Güncelleme: 19 Ağustos 2019 - 12:37

MHP’den, belediyelere kayyım atanmasına tam destek geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir belediye başkanlarının görevden alınması için ‘büyük, yerinde ve önemli bir operasyon’ dedi.

Bahçeli, telefonla aradığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu operasyonlarla ilgili tebrik etti.

‘Terörle mücadele kapsamında hükümetin ve İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun tasarruflarını desteklediklerini’ belirten Bahçeli, “Hükümete ve size desteğimiz tamdır” ifadesini kullandı.

 

 

Kaynak: gazeteduvar.com
Bu haber 756 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()