Bahçeli'den Müge Anlı'nın ardından Hakan Ural'a da mesaj

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' isimli programa başarı mesajı gönderdi.

09 Ağustos 2022 - 15:12

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nur Tuğba Namlı ile "Neler Oluyor Hayatta" programını sunan Hakan Ural'a yeni sezon için "başarı" mesajı gönderdi.

Ural, Bahçeli'nin mesajının ardından, “Ben kendisini çok severim, çok sayarım. Özellikle bu ülkenin birliğinde çok büyük bir katkısı ve inanılmaz bir çabası olduğunu düşünüyorum. Mesajını özel kalemiyle bana bildirdi. Bu mesajla MHP Genel Başkanı hem sahip çıkıyor hem ‘gözüm üstünüzde iyi ki varsınız’ diyor" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, geçtiğimiz dönemde de Müge Anlı'ya başarı mesajı yollamıştı.

Bu haber 625 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()