Bahariye'de ilçenin iptal kararı bozuldu

Karşıyaka’da CHP İlçe Yönetimi’nin iptal ettiği Bahariye Mahallesi seçimi CHP İl Yönetimi tarafından iptal edildi ve seçim geçerli kılındı.

03 Aralık 2019 - 19:40

İl Yönetimi CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığının iptal gerekçelerini yeterli bulmayarak. Bahariye Mahallesi seçiminin geçerli kılınmasına karar verdi. 
Karşıyaka’da yaşanan olaylar nedeniyle Bahariye Mahallesi’nde seçim başlamadan iptal edildi ve tarih 30 Kasım olarak belirlendi. Daha sonra da CHP İl Yönetimi’nin araya girmesi ile Bahariye Mahallesi’nde seçimde uzlaşıya gidildi ve tek listeli bir seçim gerçekleşeceği açıklandı. Ancak sabah sandığa giden partililer bir sürpriz ile karşılaştı ve tek listeli seçim olacağını beklerken mavi ve beyaz listeler ile karşı karşıya kaldılar. Bu gelişmelerin ardından seçimi mavi liste kazandı.
Karşıyaka CHP İlçe Başkanlığı da seçimde uzlaşının son anda bozulmasını ve yeterliği hazırlığı yapamamalarını gerekçe göstererek seçimi iptal etti. Ancak İl Yönetimi bu kararı bozdu.

Bu haber 794 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()