Babalar işte çocuklar havuzda

Torbalı’da üretim gösteren Türkiye’nin önemli tarıma dayalı sanayi kuruluşlarından olan Tat, Torbalı Belediyesi işbirliğiyle çalışanlarının çocuklarına yönelik yüzme kursu projesini tamamladı.

02 Eylül 2019 - 13:43

Torbalı’da üretim gösteren Türkiye’nin önemli tarıma dayalı sanayi kuruluşlarından olan Tat, Torbalı Belediyesi işbirliğiyle çalışanlarının çocuklarına yönelik yüzme kursu projesini tamamladı. Tat bünyesindeki fabrikada çalışan işçilerin ve anlaşmalı çiftçilerin çocuklarına yönelik proje geliştiren Tat, Torbalı Belediyesi ile yüzme kursu projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında 31 çocuk, Torbalı Belediyesi Aquapark Yüzme Havuzu’nda 15 gün boyunca temel yüzme eğitimi aldı. Yaz tatilinde ebeveynlerinden uzak kalan çocuklar havuzda keyifli vakit geçirirken, hem yüzmeyi öğrendi hem de madalya ve sertifika sahibi oldu. Bugün fabrika yöneticileri ve belediye yetkililerinin bulunduğu törenle kursu tamamlayıp sertifika ve madalya almaya hak kazanan çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı.

SERTİFİKA ALIP KUTLAMA YAPTILAR

Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, Tat Tesis Yöneticisi Orhan Kanur, Ziraat Yöneticisi Orhan Duru ve İnsan Kaynaklar Yöneticisi Yeliz Turan’ın elinden madalyaları alan çocuklar daha sonra kendileri için hazırlanan masalara geçip, mini bir kutlama gerçekleştirdi. Proje ile ilgili bilgi veren Tat Tesis Yöneticisi Orhan Kanur, “Biz çalışanlarımız ve işbirliği yaptığımız çiftçilerimizin çocukları için ne yapacağımızı düşündük. Çünkü bizler özellikle bu mevsimde yoğun çalışıyoruz. Bu yüzden çocuklarımıza çok vakit ayıramıyoruz. Biz de Torbalı Belediyesi işbirliği ile böyle bir kurs düzenleme kararı aldık. Tat grubu olarak bu projeye hizmet vermekten çok mutluyuz”  ifadelerini kullandı.

TORBALI BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİNE AÇIK

Torbalı Belediyesi olarak bu tür projelerin paydaşı olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, “Torbalı’daki sanayi kuruluşları ile iyi ilişkiler içerisindeyiz. İstihdam konusunda önemli adımlar atan bu kuruluşlarımızın bu tür sosyal çalışmalarda yer alması ve bizim de buna ortak olmamız gayet sevindirici. Belediye olarak benzer projelerde yer almaya ve kuruluşlarla  işbirliği içerisinde bulunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber 984 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()