Aziz Vukolos Kilisesi’nde Türk bestecileri özel konseri

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent yaşamına kazandırdığı Aziz Vukolos Kilisesi Kültür Merkezi 25 Kasım Cuma akşamı Geçmişten Günümüze Türk Bestecileri Özel Konseri ile sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

24 Kasım 2022 - 15:34

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Aziz Vukolos Kilisesi Kültür Merkezi, Basmane bölgesinin sosyal dönüşümüne katkı sağlarken, dans performansları ve konserlerle şehrin dört bir yanından gelen misafirlerini de ağırlıyor. Tarihi mekân, 25 Kasım Cuma akşamı da Geçmişten Günümüze Türk Bestecileri Özel Konseri ile sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Cemal Reşit Rey, Ulvi Cemal Erkin, Hasan Ferit Alnar, Ahmed Adnan Saygun ve Necil Kazım Akses’li “Türk Beşleri” eserleriyle başlayacak konser, son dönem bestecilerle devam edecek. Ayşe Şenogul ve Deren Eledağ’ın yorumuna Gizem Batur’un piyanoda eşlik edeceği konser, 20.30’da ücretsiz izleniyor.

Bu haber 140 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()