Ayşe Öğretmen Beraat Etti

Bir televizyon programında kullandığı 'çocuklar ölmesin' ifadesi nedeniyle ‘terör örgütü propagandası’ iddiasıyla yargılanan Ayşe Çelik hakkında mahkeme beraat kararı verdi.

26 Haziran 2019 - 14:28

Bir televizyon programında kullandığı 'çocuklar ölmesin' ifadesi nedeniyle ‘terör örgütü propagandası’ suçlamasıyla yargılanan Ayşe Çelik beraat etti.

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'a telefonla bağlanarak kullandığı bir ifade yüzünden ‘terör örgütü propagandası’ yaptığı iddiasıyla mahkûm edilen ve daha sonra Anayasa Mahkemesi tarafından ifade özgürlüğünün ihlal edildiğine karar verilerek tahliye edilen öğretmen Ayşe Çelik'in duruşması Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden görüldü.

Çelik savunmasında, "Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, insanlar ağlamasın" dedi.

Savcı AYM kararını esas alarak Çelik'in beraatini talep etti. Mahkeme heyeti ise Çelik'in beraatine karar verdi.

Kaynak: t24.com.tr
Bu haber 517 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()