AYM’den üç siyasi parti hakkında suç duyurusu

Anayasa Mahkemesi, mali denetim süreci sonunda üç siyasi parti hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

03 Mart 2021 - 12:52

AYM’nin siyasi partilerin mali denetimlerine ilişkin aldığı kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Anavatan Partisi yöneticileri hakkında, 2017 ve 2018 kesin hesap incelemesinde bilgilerin istenen sürede verilmemesi nedeniyle suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.

Liberal Demokrat Parti’nin 2016 ve 2017, Türk Birliği Partisi’nin 2016 kesin hesap incelemelerinde, “bilgilerin istendiği şekilde verilmemesi, hesap verilebilir şekilde kayıt ve belge düzeninin oluşturulmaması, hesabın dışında gelir ve gider yapılması, inceleme ve araştırmayı engellemeye yönelik eylemler" nedeniyle suç duyurusunda bulunulması kararı verildi.

Bu haber 392 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı
Başkan Tugay CHP'nin 23 Nisan törenine katıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()