AVRUPA ŞAMPİYONASI EFES SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ’NDE

Koronavirüs salgını sebebiyle üç ay aradan sonra yoğun bir gündemle toplanan Efes Selçuk Belediye Meclisi, Temmuz ayının ikinci toplantısında komisyona gönderilen maddeleri karara bağladı.

10 Temmuz 2020 - 10:19

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, meclis toplantısında koronavirüs salgını sebebiyle turizm kenti Efes Selçuk’un kayıplarının Efes Pamucak Sahili’nde düzenlenmesi planlanan 2020 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası ile telafi edilmesi adına önemli bir şans elde edildiğinin müjdesini verdi.

Efes Selçuk Belediye Meclisi Toplantısı’nda Başkan Sengel’den kent turizmi ve tanıtımı adına önemli bir haber geldi. Gözde bir sahil olması sebebiyle Pamucak’ın kullanılabilir olması için çalıştıklarını belirten Başkan Sengel;  “İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu ile birlikte Avrupa Voleybol Konfederasyonu’na yaptığımız başvuru olumlu netice verdi. Pandemi ile ilgili herhangi bir risk bulunmaması durumunda 2020 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Efes Pamucak Sahili’nde gerçekleşecek” dedi.

KAYIPLARIMIZI TELAFİ EDECEĞİZ

Başkan Sengel’in müjdesini verdiği ve Avrupa’nın en büyük spor organizasyonlarından biri olarak kabul edilen 2020 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası, 22 yaş altı sporcuların katılımıyla 16- 22 Eylül tarihlerinde, 18 yaş altı sporcuların katılımıyla 23- 27 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Organizasyon kapsamında her iki yaş kategorisi için 35 ülkeden 32 Kadın, 32 Erkek Takımı Pamucak Sahili’ne gelecek. 2020 Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası için sporcular, antrenörler ve izleyicilerden oluşan binlerce katılımcının Efes Selçuk’a gelmesi bekleniyor.  

Pandemi öncesi Türkiye Yelken Federasyonu ile birlikte yapılan fizibilite çalışmaları sonrasında normalleşmeyle birlikte Pamucak Sahili’nin yelkencilerin de yeni adresi olacağına ilişkin umutlu olduklarını belirten Başkan Sengel; “Biz Efes Selçuk’un gelişmesi için, kaybettiği zamanı telafi ederek, hak ettiği değeri kazanması için çaba sarf ediyoruz. Umuyorum ki, pandemi olmazsa hem Efes Selçuk hem de esnafımız bu organizasyonlardan büyük kazanımlar elde edecektir” dedi. 

Efes Selçuk Belediye Meclisi, 2019 Yılı Kesin Hesabı ve Başkanlık Faaliyet Raporu’nu görüşmek üzere 10 Temmuz Cuma günü saat 18.00’de toplanacak.

 

 

Bu haber 2336 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()