Atatürk Gaziemir’de sevdiği şarkılarla anıldı

aziemir Belediyesi’nin düzenlediği Ata’yı Anma Konseri’nde sahne alan İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu, Atatürk’ün sevdiği türkü ve şarkıları seslendirdi. Ölümünün 81. yılında Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir özlemle anan Gaziemirliler, özel konserde duygulu anlar yaşadı

10 Kasım 2019 - 11:05

Gaziemir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81’inci yıldönümünde ‘Ata’yı Anma Konseri’ düzenledi. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen özel konserde, İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu sahne aldı. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki konserde Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren topluluk, seyirciye müzik ziyafeti sundu. Solistlerin seslendirdiği şarkılara konser boyunca eşlik eden Gaziemirliler duygu dolu anlar yaşadı. Ata’yı Anma Konseri’nde sahne alan topluluk üyesi dansçının zeybek gösterisi de seyircilere görsel şölen yaşattı.


‘Atatürk’e borcumuzu çok çalışarak ödeyebiliriz’
Konser sonunda sahneye çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “
Atamızı anmanın en iyi yolunun onu iyi okumak, iyi anlamak olduğuna inanıyorum. Bugün bu güzel ülkede barış içinde, kadınıyla erkeğiyle omuz omuza yaşıyorsak, çağdaş dünyada yer alıyorsak bunu Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına borçluyuz.  Bu borcumuzu da ancak çok çalışarak ödeyebiliriz” diye konuştu.
Müzik topluluğunu yöneten Şef Şahap Kırçiçek’e anı objesi veren Başkan Arda, “Bu anlamlı gecede muhteşem bir müzik ziyafeti ve dans gösterisi sunduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

Bu haber 661 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()