Ataşehir Belediyesi operasyonu: 17 kişi adli kontrol şartı ile serbest, 5 kişiye ev hapsi

Ataşehir Belediyesi'ne dönük soruşturmada adliyeye sevk edilen 28 kişiden 17'si adli kontrol şartı ile, 6'sı direkt olarak savcılıktan serbest bırakıldı, 5 kişiye de ev hapsi verildi.

05 Şubat 2023 - 14:45

İstanbul'da Ataşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen iki farklı ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında 3 belediye başkan yardımcısının da bulunduğu gözaltındaki 28 şüpheliden 26'sı adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli ise sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakıldı.

Alp Haber'in aktardığına göre; 17 kişi adli kontrol ile 6 kişi ise direkt olarak savcılıktan serbest bırakıldı. Dosya kapsamında 5 kişiye ise ev hapsi uygulanacak.

Böylece Ataşehir Belediyesi'ne rüşvet operasyonunda tutuklu sanık kalmadı.

3 Ocak'ta Ataşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen iki farklı ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında üç belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 28 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu haber 238 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()