Arsasının Kullanım Hakkını Bornova Belediyesi'ne Verdi

Bornovalı Hayırsever Mehmet Özdemir, Kamil Tunca Bulvarı üzerindeki 82 metrekarelik arsasını eğitim amaçlı kullanılmak koşulu ile 5 yıllığına Bornova Belediyesi’ne tahsis etti. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, bu tip davranışların herkese örnek olması gerektiğini söyledi.

02 Temmuz 2019 - 09:11 - Güncelleme: 02 Temmuz 2019 - 09:17

Bornovalı Hayırsever Mehmet Özdemir, Kamil Tunca Bulvarı üzerindeki 82 metrekarelik arsasını eğitim amaçlı kullanılmak koşulu ile 5 yıllığına Bornova Belediyesi’ne tahsis etti. Arsanın tapusunu Bornoava Belediye Başkanı Mustafa İduğ’a teslim eden Özdemir, “Bornova’da özellikle ihtiyaç sahibi olan çocukların eğitimi için arsamın kullanım hakkını 5 yıl için Bornova Belediyesi’ne verdim. Burada yetişecek çocuklarımız inşallah başarı elde ederler ve ülkemiz için faydalı bireyler olurlar” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ise Bu tip davranışların herkesin örnek olması gerektiğini belirterek, “Mehmet Bey, hiç bir beklentisi, talebi olmadan ilçemize kreş ve dershane kazandırılması için yer tahsis etti. Bir Bornovalı olarak büyük onur duydum. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber 820 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()