Arda Turan futbolu bıraktı

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, profesyonel futbol kariyerini sonlandırdığını duyurdu.

12 Eylül 2022 - 19:37

Arda Turan futbolu bıraktı. Galatasaray'lı futbolcu bu yıl için Arap yarımadası ve ABD'den istediği seviyede teklif alamayınca kısa süre önce bu kararı ailesi ve yakın arkadaşlarıyla paylaştı. Turan, futbola veda ettiğini özel kliple duyurdu.

Arda Turan daha önce verdiği röportajda teknik direktörlüğe hazırlandığını ve bu doğrultuda bir ekip oluşturmak istediğini ifade etmişti. Turan, 16 Nisan referandumu sürecinde AKP'ye destek vermiş "Büyük Türkiye için ben de varım" demişti. 

Bu haber 186 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()