Arçelik'e siber saldırı: 30 bin kişinin verisi çalındı

Arçelik'e yönelik siber saldırı nedeniyle, firmanın bayi ve yetkili servis çalışanlarından oluşan 30 bin kişinin verisinin çalındığı belirtildi.

02 Haziran 2023 - 18:08

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), beyaz eşya ve teknoloji firması Arçelik'in satış hedefi kampanyaları için kullandığı Arçelik BizBize mobil uygulaması ve internet sitesindeki verilerin hackerlar tarafından çalındığını açıkladı.

DonanımHaber'in aktardığına göre, hackerlar tarafından Almanya'daki bir Arçelik BizBize'nin admin paneline erişim sağladı. Admin paneline erişim sağlanması ile birlikte hackerlar uygulamada yer alan verileri ele geçirdi.

Arçelik'in konuya ilişkin yaptığı açıklamaya göre, sadece bayi ve yetkili servis çalışanlarından oluşan 30 bin kişinin verisi çalındı. Müşteri verilerinde ise herhangi bir sızıntı olmadığı belirtildi.

Bu haber 328 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()