Anadolu Birliği Karabağlar Belediyesi'ni Yalanladı

Karabağlar Belediyesi tarafından servis edilen; Anadolu Birliği Federasyonu’nun Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na yerel seçimlerde destek olacağı haberleriyle ilgili Gerçek Haberci’ye açıklamalarda bulunan Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkanı Veysel Güldoğan, “Bu şekilde kullanmaları hiç hoş olmadı. Destek açıklamamız olmamıştır” dedi.

03 Kasım 2018 - 13:11

 Geçtiğimiz günlerde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkanı Veysel Güldoğan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. 
Ziyaretin ardından, Karabağlar Belediyesi tarafından Anadolu Birliği Federasyonu, Selvitopu’na destek verdiği şeklinde servis edilen haber üzerine Anadolu Birliği Federasyonu zorunlu bir açıklama yaparak, haberlerin asılsız olduğu belirtildi.


İLLA BİR DESTEK VERECEKSEK…


Konu hakkında görüştüğümüz, Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkanı Veysel Güldoğan, şunları dile getirdi: 
“Biz aylar öncesi İzmir’deki birçok belediyeden nezaket ziyareti ve şu ana kadar yaptıkları projelerle ilgili bilgi edinmek amacıyla randevular istemiştik. Bu Perşembe günü saat 15. 30’da Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’ndan bize geri dönüş oldu ve randevu verdiler. Biz de gittik. Başkanın 4 buçuk yıldır yaptığı projelerle ilgili görüşmeler yaptık. Daha sonra belediyesin basın bültenini hazırlayan arkadaş aradı. ‘Biz, destek olarak bir açıklama yazalım mı?’ diye sordu. Ben de, ‘Hayır. Biz sivil toplum kuruluşuyuz. Herhangi destek açıklaması düşünmüyoruz’ dedim. Biz Anadolu Birliği Federasyonu olarak illa bir destek vereceksek; daha önce yönetim kurulumuzda görev yapmış, üyemiz olan aday adayları var. Onlara destek açıklaması yaparız. Biz mevcut belediye başkanlarının, ne yaptıklarını üyelerimize anlatalım, bundan sonraki yaptıkları projeler hakkında da bilgi edinelim diye gittik. Bu şekilde kullanmaları hiç hoş olmadı. Destek açıklamamız olmamıştır”

Bu haber 1851 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()