ANADOLU ATEŞİ DANS OKULLARI EGE’NİN EN BÜYÜK OUTLET’İ WESTPARK OUTLET’TE AÇILIYOR!

Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen, Ege’nin En Büyük Outlet’iWestpark Outletbu sezonda da yeni bir ilke imza atıyor!

11 Eylül 2019 - 16:41

Yaptığı etkinlikler ve kampanyalarla adından sıkça söz ettiren, hesaplı alışveriş, yeme-içme, eğlence ve aktiviteyi tek bir çatı altında toplayan Westpark Outlet’ te,dünyanın sayılı dans grupları arasında önemli bir yeri olan ve Türkiye’yi dünyaya tanıtan, Mustafa Erdoğan yönetmenliğindeki Anadolu Ateşi İzmir Akademisi açılıyor.

Kendi uzman koreograf ve eğitmen kadrosuyla oluşturduğu dans okulu, 5 Ekim 2019 tarihi itibariyle Westpark Outlet’ teöğrencileriyle buluşacak. Kayıtlarına daha yeni başlanan ve ilk günden tahminlerin çok üzerinde başvuru alan Anadolu Ateşi İzmir Okulu, 4 yaştan başlayarak her yaşa yönelik eğitim verecek. BKM’ nin de işbirliğiyle bu okulda sadece dans ve müzik değil, tiyatro bölümü de yer alacak.

Anadolu Ateşi Dans Okulu 12-13 Ekim’de profesyonel dansçı seçmeleri yapıp İzmirli dansçıları da kendi bünyesine katacak, bu şehrin geç kalınmış tüm sanat gereksinimini karşılayacak.Ayrıntılı bilgi ve başvuru için 0(533)81304 16 no.lu telefon numarası aranabilir veya www.anadoluatesi.com web sitesinden bilgi alınabilir.

Bu haber 1308 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()