Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yürüttüğü görev süresini tamamlayan Kaymakam Uğur Bulut, yeni görev yeri olan İstanbul Adalar’a gitmeden önce ilçe eğitim camiası tarafından düzenlenen veda programında ağırlandı. 80. Yıl Öğretmenevi’nin ev sahipliği yaptığı buluşmaya, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen’in yanı sıra çok sayıda şube müdürü, okul yöneticisi ve eğitimci katılım gösterdi.

Eğitim camiasına sağlanan destekler konuşuldu
Programın açılışında söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, Kaymakam Bulut’un görev yaptığı dönem boyunca eğitim süreçlerine sunduğu katkıların altını çizdi. Bulut’un öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin yanında yer alan yapıcı tutumunun ilçe genelinde büyük bir değer yarattığını belirten Çimen, teşekkürlerini ileterek kendisine bir plaket takdim etti.

Yeni görevinde başarı dileği
Veda yemeğinin sonunda bir araya gelen okul müdürleri ve eğitim yöneticileri, Kaymakam Uğur Bulut ile hatıra fotoğrafları çektirerek vedalaştı. Pamukkale’ye kattığı değerler için Bulut’a minnettarlıklarını sunan katılımcılar, İstanbul Adalar’daki yeni görevinde kendisine başarı ve muvaffakiyet dileklerini ileterek programı sonlandırdı.