Mahir Polat hastanede tedavi altında, sağlık durumu giderek iyileşiyor

Kalp krizi riski nedeniyle hastaneye yatırılan Mahir Polat, tedavisinin sürdüğünü açıkladı. Şiddetli göğüs ağrılarıyla hastaneye kaldırılan Polat, sağlık sorunları için devam eden tedavi sürecinden dolayı daha iyi hissettiğini duyurdu.

Kalp krizi riskiyle dün öğle saatlerinde hastaneye kaldırılan ve geceyi müşahede altında geçiren Polat, kardiyoloji servisindeki tedavisinin sürdüğünü belirtti. Polat açıklamasında "Uzun süredir aralıklarla devam eden sorunlarım için sürdürdüğüm kadriyatik tedavi programına devam ediyorum. Bugün daha iyiyim" ifadelerini kullandı.

Polat'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın tamamı şöyle: "Şiddetli göğüs ağrıları, spazm ve eş zamanlı sol kol ağrıları nedeniyle dün hastaneye yatırılmıştım, doktorlarımın kararı ile kardiyoloji servisinde müşahade altında tutuldum. Uzun süredir aralıklarla devam eden sorunlarım için sürdürdüğüm kadriyatik tedavi programına devam ediyorum. Bugün daha iyiyim. Arayan, soran, hastaneye gelen, geçmiş olsun dileklerini ileten sevgili dostlar candan teşekkür ederim, yanıt veremediğim için mahçubum, özür dilerim, kusuruma bakmayın. Candan sevgilerimle"

Sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmişti

Mahir Polat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik kent uzlaşısı soruşturması kapsamında kalp rahatsızlığı, hipertansiyon, diyabet ve uyku apnesi gibi ciddi sağlık sorunlarına rağmen tutuklanmıştı. Polat daha sonra sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edilerek ev hapsine çarptırılmış, ev hapsinin de kaldırılmasının ardından görevine geri dönmüştü.

İLGİLİ HABERLER