Kuşadası'nda jandarmadan kaçamadı: 10 yıllık hapis cezası olan firari yakalandı

Aydın'da çeşitli suçlardan hüküm giyen ve uzun süredir izini kaybettiren şahıs, jandarmanın operasyonuyla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Aydın genelinde güvenlik güçlerinin aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonlar kararlılıkla sürdürülüyor. Son olarak Kuşadası bölgesinde yürütülen saha çalışmaları, uzun süredir firari olan bir ismin yakalanmasını sağladı.

Kararin Detaylari

Adalet önünde hesap verecek

Etkilerin Degerlendirmesi

Hakkında "Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal" ve "Binanın Eklentileri İçerisinde Hırsızlık" suçlarından dolayı 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 49 yaşındaki M.G., jandarma ekiplerinin radarına takıldı. Ekiplerin titiz takibi sonucunda kıskıvrak yakalanan şahıs, emniyetteki yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edilerek infaz sürecine dahil edildi. Güvenlik birimleri, bölgedeki huzur ve asayişi sağlamak adına benzer operasyonların devam edeceğini bildirdi.

İLGİLİ HABERLER