Altın Yunus EMİTT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda...

Altın Yunus Çeşme Resort & Termal Otel, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT’e katılıyor.

01 Şubat 2019 - 09:38

2019 yılında 23’üncü kez düzenlenen EMITT Fuarı bu yıl  on salonda, 85 ülkenin katılımıyla gerçekleşiyor. Elli binden fazla ziyaretçi ve yüzlerce turizm merkezinden beş binden fazla katılımcının beklendiği fuar, ülke tanıtımına, turizm sektörünün gelişmesine ve ivme kazanmasına fayda sağlıyor.

Çeşme Altın Yunus, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda 3 numaralı holde B252 numarada yer alan standında sektör profesyonellerini ve misafirlerini ağırlıyor. Çeşme Altın Yunus yetkilileri yeni pazarlara ulaşmak için  iç ve dış pazardan bir araya gelecekleri sektör profesyonelleri ile görüşme ve iş ortaklığı kurma imkanı buluyor.

 

Özellikle yabancı tur operatörlerinin yoğun katılım gösterdiği fuarda Çeşme Altın Yunus, otel ve hizmetlerinin tanıtımının yanı sıra otelcilik işletmeleri, turizm işletmeleri, tur operatörleri, seyahat acentaları, turizm tedarikçileri, resmi kurum ve kuruluşlar, diplomatik temsilcilikler, etkinlik organizatörleri, akademik kurum ve kuruluşlar ile de görüşerek iş birliklerini geliştirmeyi hedefliyor.  

 

 

 

Bu haber 1019 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()