Altay'dan Bornova Yeşilova'ya destek

Başkan İduğ aracı oldu, iki kulüp bir araya geldi

03 Eylül 2019 - 11:23

Bornova temsilcisi yeni sezonda Altay ön adıyla mücadele edecek

 

Sporcu ve spor adamı kimliğiyle de bilinen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçenin profesyonel liglerde mücadele eden bir takıma sahip olması yolunda önemli bir işbirliğine öncülük etti. İduğ, bir dönem yöneticilik yaptığı Altay Spor Kulübü ile 2019-2020 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta 3. Lig mücadelesi vermeye hazırlanan Bornova Yeşilova'yı bir araya getirdi. İzmir'in siyah-beyazlı kulübü Bornova temsilcisine genç oyuncularıyla destek verecek. Yeşilova, yeni sezonda ''Altay-Yeşilova'' adıyla mücadele edecek.

 

Yetiştirici kimlikleriyle İzmir futbolunun iki köklü kulübü olan Altay ve Yeşilova yeni sezonda güç birliği yapacak. Altay Spor Kulübü, U-21 liginin TFF tarafından sonlandırılmasıyla genç oyuncularını tecrübe kazanmaları için Yeşilova kadrosuna aktarma kararı aldı.

 

Geçen hafta Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ev sahipliğinde bir araya gelen Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Yeşilova Spor Kulübü yönetimi dev iş birliği için el sıkıştı. Alınan karar Çarşamba akşamı saat 19.30'da Bornova Belediyesi ev sahipliğinde tarihi Dramalılar Köşkü'nde düzenlenecek kokteyl sonrası imzalanacak protokol ile resmileşecek.

 

Törene Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Yeşilova Spor Kulübü Yönetimi yanında Altay ve Bornova ile özdeşleşmiş birçok spor adamı da katılacak.

Bu haber 904 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi
Konak Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını...
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü
Başkan Tugay sözünü tuttu ekmek 5 TL’ye düştü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()