Ali Sunal'dan 'kovuldu' iddialarına yanıt: Bir yere gittiğimiz yok

'Güldür Güldür' programında iktidarın deprem yönetimini eleştiren Ali Sunal, kovulduğuna dair iddiaları 'Bir yere gittiğim yok, git diyen de yok' diyerek yalanladı.

26 Mart 2023 - 17:37

Show TV'de yayınlanan komedi skeç programı Güldür Güldür'ün sunucusu Ali Sunal, üç hafta önce yayımlanan programda, iktidarın depremler öncesindeki ihmalleri ile sonrasındaki organizasyon ve koordinasyon yetersizliğini eleştirmişti.

Sunal "Böyle bir felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip istifa etmemesi normal midir? Artık bu normale dönmeyeceğiz" demişti.

Sunal'ın, yaptığı konuşmanın ardından Show TV'den kovulduğu iddia edilmişti.

Ali Sunal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla iddiaları yalanladı. Sunal, şöyle dedi:

"Efendim iyi pazarlar. Dün 'Güldür Güldür' kanalımız Show TV’de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar."

Bu haber 322 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()