Ali Koç ve Acun Ilıcalı ile tartışma yaşayan Sözcü muhabiri işten çıkarıldı

Sözcü gazetesi Ali Koç ve Acun Ilıcalı ile tartışma yaşayan muhabiri Sercan Hamzaoğlu'yu işten çıkardı.

05 Temmuz 2021 - 23:09

Sözcü gazetesi Edin Dzeko transferi haberi nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve medya patronu Acun Ilıcalı ile polemik yaşayan muhabiri Sercan Hamzaoğlu'yu işten çıkardı.

Hamzaoğlu işten çıkarıldığını Twitter hesabından yaptığı şu açıklamayla duyurdu:

"Değerli okuyucularım, Herkesin malumu olan (organize) gelişmeler üzerine 'PATRON' kararı ile yıllarca emek verdiğim kurumum tarafından bugün işime son verildi. Sözcü Gazetesi çatısında çalışan ve bana desteklerini esirgemeyen tüm emekçi gazeteci meslektaşlarıma teşekkür ederim..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Edin Dzeko transferi haberini yapan Hamzaoğlu için “O adamı iyi takip edin. O adamın kimlerle irtibatta olduğunu daha iyi anlarsınız” ifadelerini kullanmıştı.

Hamzaoğlu Ali Koç’a yanıt verirken Acun Ilıcalı da tartışmaya girerek "Haber yapıyorum şemsiyesi altında sahte beklenti yaratırsan, fitne sokarsan bunları yaşaman normal. Geçenlerde başkanla aramda geçen hayali bir konuşma uydurmuştun, yalan haber yaptığına bizzat şahidim" ifadesini kullanmıştı.

Hamzaoğlu ise Acun Ilıcalı'ya yanıtında "Acun, sen benim muhattabım değilsin? Tek ricam var, gece 12’de Samandıraya gidip takımın dikkatini dağıtma. İstersen devamını da açıklayabilirim. Başkan da senin yüzünden herkese fırça atmak zorunda kalmasın. Beni sindirebileceğini düşünme başkalarıyla karıştırma" demişti.

Bu haber 385 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()