Ali Engin site ve apartman yöneticileri ile buluştu

Yerel seçimlerden bu yana Narlıdere’nin kanaat önderleri ile buluşmalar gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, bu kez ilçe genelindeki site ve apartman yöneticileri ile bir araya geldi. Yapılan çalışmaları anlatan Başkan Engin, öneri ve talepleri dinledi, “2 senelik yatırım planımız hazır. Hızlı bir şekilde projelerimizi hayata geçireceğiz. 5 yıl boyunca birlikte üreteceğiz ve bu kenti birlikte yöneteceğiz” dedi.

18 Temmuz 2019 - 12:08

SİTE VE APARTMAN YÖNETİCİLERİ MASASI KURULDU

Yerel seçimlerin ardından Muhtarlar Masası ve Esnaf Masası kurarak iletişim ve çözüm ağını genişleten Narlıdere Belediyesi, İzmir’de ilk kez Site ve Apartman Yöneticileri Masası da kurdu. İlk toplantı Atatürk Kültür Merkezi seminer salonunda gerçekleşti. Toplantıya, ilçe genelindeki 60’a yakın site ve apartmanın yöneticileri katıldı. katılımcılar tek tek söz alarak, kendi bölgelerindeki eksikleri, talepleri ve önerileri dile getirdi. Başkan Ali Engin de yerel seçimlerden bu yana yapılan çalışmaları ve kısa vadede hayata geçirilecek projelerini anlattı.

 

İKİ SENELİK YATIRIM PLANI HAZIR

Belediye Başkanı Ali Engin “Üç aylık süreçte, kadın kooperatifimizi hizmete açtık. Belediyemizin ilk kreşi için çalışmalara başladık. Eylül ayında Yaşar Kemal Tesisleri’nde açılışını yapacağız. Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı, Ali Onbaşı Deresi, Pir Sultan Abdal Parkı ve Sahilevlerine uzanacak olan yaya ve bisiklet yolumuzun projesini tamamladık. Pir Sultan Abdal Parkı’nı yenilemek için çalışmalarımız var. Bu projelerin tamamını iki yıl içinde hayata geçireceğiz” diye konuştu.

 

“HİZMETTE SİSTEMİ OTURTTUK”

Göreve geldikleri günden bu yana, temizlik, park- bahçeler gibi temel görevleri sisteme oturttuklarını belirten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Özverili bir temizlik ordusu kurduk. Kadınlarımızın öncülüğünde, her sokağımızı, her gün köşe bucak tertemiz yapıyoruz. Parklarımızı, yeşil alanlarımızı ve kavşaklarımızı da modern hale dönüştürüyoruz” dedi.

 

Bu haber 607 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()